20abril2024

180 milions d’euros per a la reforma integral de Comiols

El Conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, ha explicat als alcaldes del Pallars Jussà així com als consells comarcals del Pallars Jussà i Pallars Sobirà, com aniran avançant durant els propers mesos els treballs de millora del port de Comiols.
Segons ha informat Fernàndez, hi ha consignada una partida de 180 milions d’euros, que no depèn dels pressupostos anuals de Govern, per fer possible la millora integral de Comiols.
Actualment ja estan fets els tràmits ambientals i la redacció dels projectes tècnics aniran marcant el detall del calendari de les obres en el diferents trams.

El conseller ha anunciat que a finals d’any s’iniciaran els obres del tram que va d’Artesa de Segre a  Vall-Llebrera i posteriorment a inicis de 2024 s’executarà el tram fins a Folquer. També està previst que durant el 2024 també comencin els treballs entre Folquer i Isona, essent aquest el tram més complex que inclou el traçat.

 

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.