30Mai2023

El Nou Centre Boumort d’interpretació de la natura rebrà les primeres visites aquesta primavera

Aquesta mateixa primavera, aquest centre d’interpretació de la natura a Pessonada (Conca de Dalt) acollirà els primers visitants i grups escolars que participen en les activitats dirigides que s’organitzen des de la Reserva Nacional de Caça (RNC) de Boumort.
Un cop acabades les obres de recuperació de les antigues escoles de Pessonada que allotgen aquest nou espai d’interpretació de la natura Centre Boumort, s’ha realitzat una trobada de treball per a la gestió i dinamització d’aquest espai. En aquesta trobada amb el Consell hi han participat representants de la Reserva de Caça de Boumort i l’ajuntament de Conca de Dalt que ha arranjat tot l’entorn de l’edifici.

Les obres d’aquest espai ubicant en una de les portes d’entrada a la reserva i espai EIN d’aquesta serra, s’emmarquen dins l’operació “Foment del Patrimoni natural d’interès turístic del Pallars Jussà”, i estan cofinançades entre els fons FEDER de la Unió Europea, la Diputació de Lleida i aportacions municipals.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.