30Març2023

Entra en funcionament l’oficina Acelera Pyme del Pirineu Occidental

La seva seu principal serà al Pallars Jussà i tindrà itinerància a l’Alta Ribagorça, Pallars Sobirà i Val d’Aran.

Avui a Tremp s’ha posat en funcionament l’Oficina Acelera Pyme Rural Pirineu Occidental d’assessorament a la digitalització de les empreses. Aquest servei depèn del Consell Comarcal del Pallars Jussà i gràcies a un acord amb altres tres comarques, tindrà itinerància setmanal a l’Alta Ribagorça, la Val d’Aran i el Pallars Sobirà. L´OAPR Pirineu Occidental, compta amb un tècnic dinamitzador i té com a objectiu assessorar i acompanyar a petites i mitjanes empreses així com a persones autònomes i nous emprenedors i emprenedores de les comarques en el procés de digitalització dels seus negocis.

Des de l’oficina es farà una detecció individualitzada de mancances a nivell digital de cada empresa assessorada per després orientar-les en la millor manera d’implementar els recursos digitals que les portaran a modernitzar-se i a incrementar la seva competitivitat.

L’OAPR Pirineu Occidental, que col·labora amb les entitats locals, associacions empresarials, centres educatius i empreses privades del sector TIC en aquests territoris, té previst també impulsar tallers, formacions i càpsules formatives per tal d’animar a les petites empreses del territori a entrar en el món digital.

Aquest servei té la seva seu principal a l’edifici de l’Epicentre de Tremp i s’hi pot contactar a través de l’enllaç web:

https://acelerapyme.gob.es/oficina-acelerapyme/rural-pirineu-occidental

El Programa Acelera pyme és una inicativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital, que s’emmarca dins del Pla de ditalització de Pymes 2021-2025, i està finançat pels fons NextGeneration de la Unió Europea.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.