31Gener2023

Èxit de convocatòria a la segona sessió de “MUR, GUSPIRA DEL MNAC”

300 persones més a la segona representació de l'espectacle de Comediants “Mur, guspira del MNAC”, que commemora l’arrencament de les pintures romàniques.

Avui és la segona jornada de l’espectacle de Comediants al Castell de Mur. En la sessió de les 12h, 300 persones han pogut gaudir novament de l'obra al voltant de la col·legiata de Santa Maria de Mur. Entre ells, un grup institucional format entre d’altres pel Sr. Albert Turull, Director dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Cultura , Sr. Patrick Torrent, Director executiu de l'Agència Catalana de Turisme, el Sr. Pere Porta, Director de l'IDAPA, i el Sr. Marc Baró, diputat de la Diputació de Lleida.

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Maria Mullol, ha declarat que "ha estat un gran èxit poder fer la representació i que tothom que ha vingut hagi sortit tant content”

Aquesta actuació  és fruit de la col·laboració de l’ajuntament de Castell de Mur i el Consell Comarcal del Pallars Jussà  amb la  col·laboració econòmica de l’IDAPA i l’Agència Catalana de Turisme.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.