29Març2024

Finalitzen les actuacions de millora d’eficiència energètica de la seu del Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha finalitzat el projecte de millora de la eficiència energètica de la il•luminació interior de la seu del Consell Comarcal del Pallars Jussà

Les actuacions de millora d’eficiència energètica de la seu del Consell Comarcal han suposat una inversió de 50.933,13 €. Mitjançant aquestes actuacions s’han substituït la totalitat de les lluminàries precedents, que consistien en làmpades tradicionals com els fluorescents i halogenurs, per noves lluminàries amb tecnologia LED d’alta eficiència.

Aquestes actuacions permetran l’estalvi de gairebé el 40% del consum d’energia anual, el que representarà una reducció d’emissions de diòxid de carboni de 7,55 tones/any.

Aquest és un projecte acollit a la línia d’ajuts a projectes d’Economia Baixa en Carboni, promoguts per Entitats Locals, cofinançada en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) i gestionada per l’IDAE, amb l’objectiu d’aconseguir una economia més neta i sostenible. A més, el Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida aporta el 25% de la inversió total.

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.