30Mai2023

FORFETS DE TEMPORADA D’ESQUÍ per als ESCOLARS del Pallars Jussà 19-20

Avís als centres:

  • Cal que recolliu al vostre centre totes les sol.licituds (full sol.licitud + copia transferència bancària) de tots els alumnes participants.
  • Abans del proper 18 de novembre (trucarem abans per telèfon) passarem a recollir pel vostre centre aquests documents als que teniu que adjuntar un certificat del Director/a certificant que tots aquests alumnes (relació de tots els interessats) pertanyen al centre. Els forfets, una vegada el·laborats us els farem a mans per repartir a cada alumne.
  • Durant l’última setmana de novembre farem una segona tramessa de documentació.

Avís famílies: Per a la vostra informació, també us fem a mans el model de petició de forfet FAMILIAR. Aquest model el tenen que tramitar directament al Consell Esportiu, Consell Comarcal o Ajuntament de La Pobla de Segur (3 punts de recollida de documentació per als habitants del Pallars Jussà). Les families que vulguin utilitzar aquest formulari us demanaran un certificat d’escolartizació del seu fill/a.

Tramitació forfets – Formulari – Formulari Pack Familiar

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.