30Mai2023

El Consell del Jussà amb el dia Contra el Càncer de Mama

Treballadors i treballadores del Consell Comarcal del Pallars Jussà s’han volgut sumar a la iniciativa social “Amb tu dono la Cara, Catalunya Contra el Càncer” en suport del dia Mundial Contra el Càncer de Mama, sota el lema “Per Elles!”.
Des de l’ens s’ha realitzat una campanya digital que es difondrà a les xarxes socials i es farà arribar a l’associació AECC del Pallars Jussà amb l’objectiu de “visibilitzar i donar suport i força” a les persones que lluiten , així com tenir presents a totes les que han lluitat i a les persones que les acompanyen.

Antoni Flores Ardiaca, vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, ha explicat que “el compromís amb les persones és una prioritat , per aquest motiu,  donem tot el suport al moviment rosa, i ens sumem a aquesta acció social per mostrar que estem al costat d’aquesta  lluita col·lectiva amb un missatge ple de força i  positivisme. “

En aquest sentit, els eixos comercials de la comarca també han reflectit amb  globus i llaços rosa  als aparadors el seu suport a aquesta iniciativa.

Compartir contingut
Copyright © 2023 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.