16Gener2022

Apostant pel valor turístic de la comarca del Jussà a la fira FITUR Madrid

El Consell Comarcal del Pallars Jussà està present a la 39ena edició de la Fira Internacional de Turisme- Fitur 2019 que es celebra a Madrid, del 23 al 27 de gener, per tal de promocionar els valors patrimonials de la comarca.
El president del Consell Comarcal, Constantí Aranda i la vicepresidenta primera i responsable de l’Àrea de Turisme del Consell, M. Pilar Cases, han encapçalat la representació del Pallars Jussà a la inauguració d’aquest Fitur i aquesta tarda, assistiran a la presentació de la nova revista d’experiències de geoturisme dels Geoparcs Mundials de la Unesco, que per primer cop inclourà el Geoparc Conca de Tremp- Montsec.

El president del Consell, Constantí Aranda  ha remarcat que el Pallars Jussà és un museu a cel obert on trobar un ric patrimoni cultural, paleontològic, natural i històric amb equipaments i productes turístics de qualitat i amb valor territorial.

La nostra comarca està representada dins l’espai Pirineus que ha dissenyat l’Agència Catalana de Turisme amb l’objectiu de posar en valor l’atractiu turístic de Catalunya, en un certament considerat un dels millors expositors a nivell mundial d’aquest àmbit

Compartir contingut
Copyright © 2022 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.