Una trentena de voluntaris s’encarregaran del gran recapte de tardor al Pallars Jussà

La campanya del banc dels aliments arrenca amb èxit a 5 supermercats de Tremp.
Una trentena de voluntaris de les entitats socials APROP, Reintegra, AlbaJussà i alumnes i professors/es del Col·legi Ma. Immaculada i de l’institut de Tremp participen un any més en la tradicional campanya del Gran Recapte de tardor que té com a objectiu principal recollir i subministrar productes bàsics d’alimentació a més de 300 beneficiaris al Pallars Jussà.

Segons membres de l’organització encarregats de la coordinació de la recollida, cada cop són més els voluntaris que participen en la recollida i posterior classificació i repartiment, cosa que permet arribar a més famílies i fer una distribució més eficient. En aquest sentit, la campanya es presenta positiva ja que en el darrer any es van aconseguir un total de set tones.

Per aquest motiu, la vicepresidenta del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Ma. Pilar Cases, ha agraït als voluntaris la tasca que porten a terme en aquesta i altres campanyes i ha insistit en la importància de promoure el voluntariat entre els més joves donat seran el pilar que sustentarà el futur de la societat i per tant cal inculcar-los valors positius i solidaris.

Oli, llet, conserves, cereals, pasta, entre altres són els aliments prioritaris que han de tenir en compte tots aquells que participen en la campanya, alhora que l’organització té bones expectatives i espera superar les set tones d’aliments recollides en l’edició passada.

Els veïns de la Pobla de Segur que vulguin contribuir a la campanya  també ho podran fer gràcies a la tasca dels voluntaris de Càritas.

Compartir contingut